Farm Frites B.V.

Farm Frites is een internationaal bedrijf opererende in de food industrie met meer dan €300 miljoen omzet en ruim 1500 medewerkers. Wij hebben Yolanda eind 2016 verzocht om ons juridisch te adviseren over het updaten van standaard verkoopovereenkomsten en het beoordelen van een aantal belangrijke inkoopcontracten. Dit heeft zich inmiddels zo ontwikkeld dat Yolanda ons eerste aanspreekpunt is voor vele juridische aangelegenheden. Door haar hoge kennisniveau, flexibele inzetbaarheid en pragmatische aanpak in combinatie met haar enthousiasme en open persoonlijkheid is het bijzonder prettig en efficiënt met haar werken. Yolanda is in staat het juridische kader te schetsen zonder hierbij het praktische en commerciële element uit het oog te verliezen.

 

Gijs Muilenburg
CFO, Holding Farm Frites B.V.

 

 

Capgemini

TR Advocatuur heeft van 2009 tot 2017 Capgemini ondersteund op het gebied van arbeidsrecht. Capgemini is een complexe organisatie waar veel mensen werken in een internationale setting en met verschillende soorten arbeidsrelaties. Met de perfecte combinatie van groot analytisch vermogen en een zeer plezierige persoonlijkheid was TR Advocatuur in staat om snel haar weg te vinden in de organisatie en relaties op te bouwen binnen alle gelederen van deze organisatie. De werkwijze kenmerkt zich als snel, adequaat en pragmatisch. Er is een waardevolle bijdrage geleverd aan de meer-jaren HR strategie van Capgemini waarbij het respect voor de medewerker voorop staat en ook recht wordt gedaan aan de business belangen van Capgemini als werkgever. Hun grenzeloze beschikbaarheid was zeer waardevol in alle vraagstukken waar tijd een belangrijke rol speelde.

 

Edith Haffmans
Group Legal - Legal Career Managment and Special Projects

 

Schot Marketing & Communicatie

Schot Marketing & Communicatie is een reclamebureau uit Oud-Beijerland, die in al haar opdrachten wil inspireren, innoveren, uitdagen en confronteren. Wij werken graag voor én met partners uit de regio Hoeksche Waard. Wij maken gebruik van de expertise van T&R Advocatuur. Deze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Korte lijnen, meedenkend, direct benaderbaar én persoonlijk. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de professionele aanpak van T&R Advocatuur en kunnen dit advocatenkantoor bij een ieder van harte aanbevelen.

 

Hermans & Partners, accountants en adviseurs

Hermans & Partners, accountants en adviseurs, heeft als missie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de uitdagingen van de ondernemer met advies en hands-on ondersteuning. Daarbij hechten wij veel belang aan een anticiperende en persoonlijke benadering. Deze werkwijze zoeken wij ook in de partners waar wij mee samenwerken. In T&R advocatuur vonden wij een ervaren sparring partner op juridisch vlak. Judith en Yolanda zijn betrokken advocates met ruime kennis op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht. Zij begrijpen waar de behoeftes van onze cliënten liggen. T&R geeft ‘to the point’ advies, helder en altijd gericht op een oplossing.

 

Wij werken inmiddels al vele jaren op een succesvolle en plezierige wijze met hen samen!

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl