Over Ons

...

 

T&R Advocatuur is niche advocatenkantoor. We hebben een hoge mate van specialisatie op de rechtsgebieden privacy-, ondernemings- en contractenrecht.

 

T&R Advocatuur beoordeelt, begeleidt, onderhandelt en (waar nodig) procedeert. Helder, open, deskundig en direct, maar bovenal vanuit uw belang en oplossingsgericht.

 

Contact

Wie zijn wij

...

 

 • Mr. Y.J.D. Roelfs (advocaat sinds 2001)

  Mr. Y.J.D. Roelfs (advocaat sinds 2001)

  Specialisme

  Contracten-, verbintenissen- en ondernemingsrecht in de ruimste zin des woords . Yolanda kan u derhalve over vrijwel elke overeenkomst en elk contract adviseren terzake de opstelling, uitleg, tussentijdse aanpassing en de eventuele ontbinding daarvan. Tevens kan zij voor u compliance vraagstukken oplossen en uw algemene voorwaarden opstellen of aanpassen.

  Privacyrecht (bescherming persoonsgegevens)

   

  Opleiding

  Yolanda is in 2000 afgestudeerd in de Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds het afronden van de opleiding Advocatuur en de voortgezette stageopleiding Advocatuur volgt zij de permanente opleiding Advocatuur. Gedurende haar uitstappen buiten de advocatuur heeft zij immer haar kennis op peil gehouden door het volgen van relevante cursussen. Daarnaast heeft zij de Grotius specialisatieopleiding ‘Nationaal en internationaal contracteren’ gevolgd.

  Naast het contractenrecht heeft Yolanda zich gespecialiseerd in het privacyrecht waarvoor zij verschillende opleidingen zoals CIPP/E en CIPP/M heeft gevolgd.

   

  Loopbaan

  Yolanda is haar loopbaan begonnen als advocaat bij een middelgroot kantoor. Na verschillende uitstappen binnen en buiten de advocatuur is zij vanaf januari 2014 samen met Judith Tarmond het kantoor T&R Advocatuur gestart.

   

  Lidmaatschap

  Vereniging Privacy recht
  Member of International Association of Privacy Professionals

   

  Directe contactgegevens:

  Telefoon: 06 - 442 67 433

  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   

  LinkedIn

   

  Een uitgebreid Curriculum Vitae is op aanvraag beschikbaar


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl